log in

RSS

Gradska uprava

SPOMEN NA ŽRTVE VUKOVARA I ŠKABRNJE

Grad Vrlika poziva sve građane da u utorak 17. studenog dođu sa lampionima kod murala na Jadranskoj cesti te ih zapale u spomen na žrtve Vukovara i Škabrnje. Sve one koji ne mogu doći pozivamo da svoje upaljene lampione postave na prozore i balkone svojih domova. Molimo da se pridržavate svih epidemioloških mjera.
 • Objavljeno u Gradska uprava
 • Pročitano: 217 puta
 • Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni -0001 00:00

KORONAVIRUS - STOŽER CIVILNE ZAŠTITE GRADA VRLIKE (OBAVIJEST 27.10.20.)

Od utorka, 27. listopada na snagu stupaju nužne epidemiološke mjere za cetinski kraj i nove strože mjere Nacionalnog stožera CZ za područje cijele RH
Stožer CZ Republike Hrvatske 25. listopada 2020. godine prihvatio je prijedlog Koordinacije stožera CZ Cetinske krajine i donio Odluku o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Cetinske krajine. Odluka stupa na snagu u utorak 27. listopada i traje 20 dana.
Također zbog pogoršane epidemiološke situacije na područje cijele RH, od utorka 27. listopada na snazi je u trajanju od 14 dana Odluka o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID -19 putem okupljanja.
Obvezne mjere i Preporuke iz obje Odluke, možete pogledati ispod ove objave.
 • Objavljeno u Gradska uprava
 • Pročitano: 388 puta
 • Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni -0001 00:00

40 TISUĆA KUNA ZA GRADINU

Gradu Vrlici iz Programa sufinanciranja  razvojnih projekata u turizmu na području Splitsko-dalmatinske županije odobren je iznos od 40.000,00 kuna za projekt Osvjetljenja Utvrde Prozor.
Nakon trogodišnje provedbe projekta osvetljenja Utvrde Prozor sveukupno je izdvojeno  622.478,98 kuna sa PDV-om, a Splitsko dalmatinska županija potpomogla je sa 210.000,00 kuna.
Iznos je uključivao izradu projektne dokumentacije, postavljanje energetskih kablova u dužini 1 kilometar od trafostanice do Gradine, odabir tvrtke za instalaciju opreme te nabavku 41 reflektor koliko ih je postavljeno oko same Utvrde.
 • Objavljeno u Gradska uprava
 • Pročitano: 181 puta
 • Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni -0001 00:00

PRIJEDLOG ODLUKE O STROŽIM EPIDEMIOLOŠKIM MJERAMA

Dana 22. listopada 2020. godine, u Gradskoj vijećnici Grada Sinja održana je sjednica koordinacije Stožera civilne zaštite gradova Sinja, Trilja i Vrlike, te općina Dicmo, Otok i Hrvace. Sjednica je održana povodom trenutno izrazito nepovoljne epidemiološke situacije koja je zadesila cijelu Cetinsku krajinu.
Na sjednici je utvrđen prijedlog Odluke o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Cetinskog kraja u trajanju od 20 dana u kojem se nalazi niz obveza i preporuka koje za cilj imaju spriječiti i prevenirati daljnje širenje zaraze na ovom području. S prijedlogom odluke je upoznat NZJZ SDŽ, a ista je dostavljena Županijskom Stožeru CZ, koji će nakon obrade istu proslijediti Nacionalnom stožeru CZ.
I ovom prigodom ukazuje se na ozbiljnost situacije i obvezu pridržavanja važećih mjera i preporuka.
Krajnje je vrijeme da shvatimo da ovaj negativni trend možemo pokušati zaustaviti zajedno ili nikako, stoga pozivamo sve na suradnju i odgovorno ponašanje.
 • Objavljeno u Gradska uprava
 • Pročitano: 137 puta
 • Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni -0001 00:00
Pretplati se na ovaj RSS feed