Logo
 Ispiši ovu stranicu

JURE PLAZONIĆ DOBIO PAPIN BLAGOSLOV

JURE PLAZONIĆ DOBIO PAPIN BLAGOSLOV
Dana 01. svibnja 2021. godine na blagdan Sv. Josipa Radnika, zaštitnika mjesta Ježević, na kraju sv. mise u Ježeviću župnik fra Mladen Prolić dao je gradonačelniku Juri Plazoniću papin blagoslov kao znak zahvale.
Papin blagoslov izdan je u Rimu na blagdan Sv. Benedikta, zaštitnika Europe 11. srpnja 2020. godine na traženje fra Ivana Režića, a na prijedlog župnika fra Mladena Prolića.
Župnik je predložio gradonačelnika Juru Plazonića za papin blagoslov budući se angažirao i ishodio sredstva za uređenje okoliša crkve Sv. Josipa Radnika u Ježeviću. Projekt uređenja započeo je još za vrijeme prethodnog župnika fra Jakova Dževrnja Vire, a sami radovi su izvedeni 2019. godine.
Izvedeni radovi na uređenju okoliša crkve Sv. Josipa Radnika - Ježević obuhvatili su izgradnju potpornih betonskih zidova oko okoliša crkve, uređenje površine unutar okoliša crkve, postavljanje ograde oko okoliša crkve, postavljenje rasvjete oko crkve, postavljanje klupa u dvorište crkve, obnavljanje fasade na zvoniku i postavljanje kapije na ulazu u dvorište crkve.
Gradonačelnik Jure Plazonić je s velikom zahvalnošću primio papin blagoslov te se prigodnim govorom zahvalio župniku na svemu.

Izrada i održavanje - Valdez d.o.o.