log in

RSS

Vijesti

ODGODA JAVNOG OTVARANJA PONUDA ZA PRODAJU GROBNICA U GROBLJU SV. PETAR

Javno otvaranje ponuda odgoditi će se zbog mogućih ponuda koje bi mogle pristizati i nakon 19. ožujka, a koje su poslane poštom i predane u valjanom roku.
Zbog navedenih razloga Javno otvaranje ponuda održati će se u Velikoj dvorani Doma kulture, ulaz iz prostorija Eko Vrlike, Trg dr. Franje Tuđmana 1, Vrlika dana 26. ožujka 2018. godine u 10,00 sati.
 • Objavljeno u Vijesti
 • Pročitano: 157 puta
 • Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni -0001 00:00

PROMOCIJA PRVE EPIZODE "NOMADA" NAPUNILA KINO

Promocija prve epizode "Nomada" - "U postojbini Klukasa", Vrlika, 18.03.2018.
Davno sam sanjao projekt sličan "Nomadu". I kada smo u rujnu 2017.g. o tome pričali Zvone (Jedina.hr) i ja, rodila se ideja o realizaciji. Doslovno sam 1. listopada išao na teren (Gospa od Ružarija, zaštitnik Vrlike) i našao suradnike, 6. listopada završio scenario, a 10. listopada smo već udarili prve scene na terenu.
Gospodo draga, takve stvari se inače pripremaju mjesecima, na tim projektima radi na desetke ljudi, a mi smo to napravili sami, bez ičije pomoći. Mi smo Zvonimir Pavlinović, Željko Skoko (Jedina.hr), Sandra Galić i moja malenkost.
I sve to za nula kuna. Svojom tehnikom, sredstvima, znanjem i voljom. Nismo prepoznati ni pomognuti (iako smo tražili pomoć) od nikoga osim dragih Vrličana i poglavarstva Grada Vrlike koje nas je toplo ugostilo i osiguralo kino. Hvala također i TZ Vrlike, KUU "Milan Begović" i svim volonterima u filmu.
Što se ostalih državnih institucija tiče, ima se novca za bankete i guranje uhljeba raznoraznih, ali ne i za pomoći grupi entuzijasta koji, gle čuda, rade ono što bi oni trebali - promoviraju ljepote Hrvatske i populariziraju mala mjesta, zaboravljene bisere ove napaćene Domovine.
Gospodo draga, iako živimo u državi gdje se ne cijeni nečija sposobnost, već samo i isključivo podobnost, doći će naše vrijeme kada ćete morati prepoznati naš rad i trud. Ako ne zbog nas, onda zbog pritiska naroda. U svakom mjestu gdje snimamo, dobivamo na stotine novih prijatelja koji su prepoznali naš trud, a takvi će na kraju i biti naša podrška koja će nas dovesti do cilja.
Stoga, jedno veliko HVALA svim žiteljima Vrličkog kraja, grada Vrlike i okolnih sela. Oni su u ovom projektu bili naše jedro. Oni su pomogli u realizaciji ovog projekta. I na krilima njihove emocije sinoć, od spontanoga pljeska, pa do suze u oku nekih, mi opet svojim sredstvima nastavljamo snimanje novih epizoda "Nomada".
Klis, Sinj, Livno, Omiš, Imotski, Knin, Poljička republiko - eto nas ubrzo i kod Vas!

Foto: Saša Stojanović

 • Objavljeno u Vijesti
 • Pročitano: 189 puta
 • Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni -0001 00:00

PREMIJERA SERIJALA "NOMAD"

Dana 18. 03. 2018. (nedjelja) u 19:00 sati održati će se premijera prve epizode dokumentarnog serijala "Nomad" - "U postojbini Klukasa" koja je snimljena u Vrlici.
Premijera će se održati u Domu kulture (u kinu) te vas pozivamo da dođete i podržite ovaj događaj posebno volontere koji su sudjelovali u snimanju.
Ulaz je besplatan, a trailer možete pogledati na

https://www.youtube.com/watch?v=WoYi5q1FgVA

 • Objavljeno u Vijesti
 • Pročitano: 479 puta
 • Poslijednja izmjena dana Subota, 10 Ožujak 2018 14:23

PRODAJA GROBNICA U GROBLJU SV. PETAR

Predmet javnog poziva je prodaja sljedećih grobnica u groblju Sveti Petar u Vrlici:
- Grobnica broj 1, koja se nalazi u polju A, red 3, grobno mjesto broj 2, broj ležaja 3, s početnom cijenom 25.000,00 kuna (PDV uključen)
- Grobnica broj 2, koja se nalazi u polju A, red 3, grobno mjesto broj 3, broj ležaja 2, s početnom cijenom 20.000,00 kuna (PDV uključen)
Javni poziv će biti otvoren do 19. ožujka 2018. godine.
Javno otvaranje ponuda održati će se u Velikoj dvorani Doma kulture, ulaz iz prostorija Eko Vrlike, Trg dr. Franje Tuđmana 1, Vrlika dana 20. ožujka 2018. godine u 10,00 sati.
Više informacija u privitku.
 • Objavljeno u Vijesti
 • Pročitano: 362 puta
 • Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni -0001 00:00
Pretplati se na ovaj RSS feed