log in


Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 11 Studeni 2014

PROMOCIJA PROJEKTA MEDPATHS

Kroz projektnu aktivnost promocije MedPaths projekta zadnjih dana djeci u Osnovnoj školi "Milan Begović" te srednjoškolcima podijeljeno je 250 promotivnih USBa. Nešto je ostalo i za pučane a sljedeća aktivnost kroz promociju biti će izrada karata sviju staza.

IGRAMO SE!

Pozivamo vas da se pridružite događanju u sklopu Projekta IGRAMO SE! za osobe s posebnim potrebama 2014. kojeg za su radne udruge sa područja Splitsko-dalmatinske županije organizira Dječji klub Dalmalino u vremenu od 12.11. do 05.12. 2014..g.

Projekt započinje programom u Vrlici 12..studenog od 10.30 do 12,00 sati u Centru za rehabilitaciju Fra Ante Sekelez. Dalmalino animatorima Pipi Dugoj Čarapi i Mađioničaru -  iluzionistu u zajedničkoj interakciji pridružiti će se mališani iz dječjeg vrtića Zvončica, učenici OŠ Milana Begovića i članovi dječje folklorne sekcije KUD-a Milan Begović iz Vrlike.

U programske aktivnosti u drugim mjestima projekt će uključiti preko 400 štićenika, njihovih prijatelja, animatora, gostiju ( plesača, pjevača, polaznika glazbenih škola, izviđača, mažoretkinja i dr. mladih talenata..) u igri i zabavi. Igramo se zajedno!

Cilj je provođenje mjera i aktivnosti u svrhu poboljšanja kvalitete života djece s posebnim potrebama i teškoćama u razvoju i njihovih obitelji, te pomoć u integraciji u lokalnu zajednicu. Hvala svima!

  • Objavljeno u Kultura

ISPLATA SREDSTAVA ZA OGRIJEV

Pozivaju se korisnici koji ostvaruju pravo na zajamčenu minimalnu naknadu, odnosno pravo na pomoć za uzdržavanje a koji su potpisali izjavu kojom izjavljuju pod kaznenom i materijalnom odgovornošću da se njihovo kućanstvo grije na drva da dođu u Gradsku upravu - odsjek za proračun i financije radi preuzimanja potpore za ogrijev u visini od 950,00 kuna.

Korisnici su dužni prilikom preuzimanja sredstava predočiti osobnu iskaznicu i Rješenje Centra za socijalnu skrb.

Također obaviještavamo sve one osobe koje do kraja godine ostvare pravo na zajamčenu minimalnu naknadu da svoje Rješenje donesu u Gradsku upravu radi ostvarivanja prava na potporu za ogrijev za 2014. godinu.

Pretplati se na ovaj RSS feed