×

Greška

[OSYouTube] Alledia framework not found
log in

RSS

Sport

PRVI GOLF MK1 SUSRET

U subotu 25.09.2021. u gradu Vrlici sastat će se zaljubljenici u oldtimere, konkretnije u Volkswagenovog Golfa MK1, pod nazivom I. Vrlika GOLF MK1 Meet. Automobili će biti parkirani na javnim površinama u centru grada te će na taj način biti dostupno razgledavanje svima koji imaju empatiju prema starim automobilima. U popodnevnim satima vikenda planirana je tura sa sudionicima susreta od kojih većina nikad nije bila u našim krajevima po gradu Vrlici, Cetinskom polju, crkvi Sv. Spasa i izvoru Cetine.
 • Objavljeno u Sport
 • Pročitano: 81 puta
 • Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni -0001 00:00

KUP GRADA VRLIKE U ZRAKOPLOVNOM MODELARSTVU

U organizaciji Aerokluba Split i Hrvatskog zrakoplovnog saveza u Vrlici je održano Državno prvenstvo u kategoriji slobodnoletećih modela u nedjelju, 12. rujna te Kup grada Vrlike u subotu, 11. rujna 2021. U natjecanju su sudjelovali svi modelarski klubovi iz Republike Hrvatske.
Atmosferu možete doživjeti iz priloženih slika, a rezultati natjecanja također su u privitku.
 • Objavljeno u Sport
 • Pročitano: 105 puta
 • Poslijednja izmjena dana Utorak, 14 Rujan 2021 05:37

ZRAKOPLOVNO MODELARSTVO PONOVNO U VRLICI

Nakon prošlogodišnje stanke zbog epidemije COVID-19, Kup grada Vrlike i državno prvenstvo u zrakoplovnom modelarstvu vraćaju se u Vrliku (Kosore/ Brzica).
Kup grada započinje u subotu, 11. rujna 2021. ujutro u 9:00 h, a trajat će do popodnevnih sati, dok državno prvenstvo u zrakoplovnom modelarstvu održat će se u isto vrijeme i na istom mjestu u nedjelju, 12. rujna 2021. u organizaciji Aerokluba Split.
Veselimo se ponovnom susretu i pozivamo posjetitelje da dođu uživati u ovome nesvakidašnjem događaju.
 • Objavljeno u Sport
 • Pročitano: 150 puta
 • Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni -0001 00:00

KNINJANI POBJEDNICI NOGOMETNOG TURNIRA

Pred gotovo 1.000 gledatelja završio je memorijalni turnir ‘Ive Lelas – Vrlika 2021.’.
Prva odigrana utakmica posljednjeg dana turnira bila je utakmica za 3. mjesto između MNK Biskupije i Geni Kameni, u kojoj je na kraju slavila momčad Geni Kameni.
U finalu su snage odmjerile momčadi CB Sea Wolf iz Splita i CB Crystal Dalmatino Drage iz Knina. Prvo mjesto pripalo je Kninjanima, koji su svoju bogatu nagradu uzeli raspucavanjem na šesterce u regularnom djelu utakmice. Pedesetak sekundi prije kraja utakmice Splićani su vodili 3:2, da bi najbolji igrač turnira Luka Čelić zabio za 3:3 i odveo svoju momčad u raspucavanje šesteraca i koja je na kraju uzela prvo mjesto.
Najbolji strijelac turnira je Toni Rendić, koji dolazi iz drugoplasirane momčadi, kao i najbolji golman Ivan Ninčević koji je svojim obranama ostavio jako kvalitetan dojam na gledatelje. Čast da sude završnisu turnira pripala je Mariu Soldiću i Mislavu Čali.
Organizatori se zahvaljuju svim sponzorima koji su pomogli organizirati jedan od jačih turnira na prostoru ‘Lijepe naše’, bez obzira što se radi o prvom organiziranom turniru te sucima Mariu Soldiću, Mislavu Čali, Mariu Jadrijeviću i Teu Paviću.
 • Objavljeno u Sport
 • Pročitano: 260 puta
 • Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni -0001 00:00
Pretplati se na ovaj RSS feed