log in


Petak, 07 Veljača 2020

ŠTO JE CORONAVIRUS

Coronavirus je virusna bolest koja se manifestira simptomima sličnim gripi.
  • Objavljeno u Vijesti

ANKETA PUTOVANJA STANOVNIKA HRVATSKE

U okviru projekta "Ažuriranje i dorada Nacionalnog prometnog modela (NPM) Republike Hrvatske", Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture u suradnji s tvrtkom Ernst & Young Savjetovanje d.o.o., provodi kratku anketu o prometnim navikama građana Republike Hrvatske. Svrha provođenja ankete je prikupljanje prometnih podataka o putovanjima građana RH koji će se iskoristiti za ažuriranje postojećeg NPM-a. Ažurirani prometni model koristit će se kao alat za izradu raznih prometnih projekata, studija i raznih simulacija i kao takav koristit će širem hrvatskom društvu i gospodarstvu.
Anketa se sastoji od seta kratkih pitanja kojima se nastoje prikupiti podaci o načinu putovanja stanovnika Republike Hrvatske.
Vaše nam je sudjelovanje bitno te Vas molimo da izdvojite samo pet minuta vremena i iskreno odgovorite na postavljena pitanja. Svojim odgovorima imate priliku doprinijeti postupku prikupljanja prometnih podataka i izravno biti uključeni u sami projekt, time i razvoj prometnog sektora u Republici Hrvatskoj.
Anketi možete pristupiti putem veze: bit.ly/SurveyNTM ili skeniranjem QR koda:
Unaprijed zahvaljujemo na Vašoj suradnji!
  • Objavljeno u Vijesti

PETI PONOVLJENI NATJEČAJ ZA PRODAJU AUTOMOBILA

Grad Vrlika raspisuje peti ponovljeni natječaj za prodaju rabljenog automobila u svom vlasništvu. Radi se o automobilima marke Renault laguna (godina proizvodnje 2002. godina). Natječaj traje od dana objave do 18. veljače 2020. godine, a predmeti prodaje mogu se razgledati svaki radni dan (ponedjeljak-petak) u vremenu od 07:00 – 15:00 sati u Gradskoj upravi, Trg fra Filipa Grabovca 6, 21236 Vrlika, uz prethodnu najavu na telefon 021/827-023.
Za sve potrebne informacije također se javiti na navedeni broj ili pogledati uvjete petog ponovljenog javnog natječaja objavljenog na službenim stranicama Grada Vrlike.
Pretplati se na ovaj RSS feed