×

Greška

[OSYouTube] Alledia framework not found
log in


JAVNI POZIV ZA POPUNU POSTROJBE CIVILNE ZAŠTITE

Grad Vrlika sukladno Zakonu o sustavu civilne zaštite i Procjeni ugroženosti ima zakonsku obvezu formirati Postrojbu opće namjene civilne zaštite za područje Grada Vrlike. Postrojba je osnovana 2010. godine i broji 33 pripadnika.
Ažuriranjem podataka uočeno je da dio pripadnika ne boravi na području Grada Vrlike, radi na terenu ili izvan RH te su općenito nedostupni i sl. te je postrojba nepotpuna.
Ovim putem pozivamo sve zainteresirane, punoljetne i fizički sposobne građane (M/Ž) da se prijave u Grad Vrliku, Trg fra Filipa Grabovca 6, 21236 Vrlika,  tel. 021/827-023, fax. 021/827-222, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Prijave se zaprimaju do 31. prosinca 2017. godine.
Pripadnost postrojbi obvezuje pripadnika sudjelovati na osposobljavanju koje organizira Grad Vrlika, a u slučaju nepogoda i velikih nesreća, odazvati se pozivu i pomoći unesrećenima.
Pripadnici Postrojbe ne mogu biti osobe već pripadaju nekom operativnom sustavu kao što su: vojska,  HGSS,  vatrogasci, Crveni križ.