log in

RSS

Gradska uprava

U VRLICI OTVORENA PUNIONICA ZA ELEKTRIČNA VOZILA

Na novom parkiralištu pokraj osnovne škole "Milan Begović" instalirana je prva punionica za električna vozila u našem Gradu.
e-Punionica ima TIP 2 utičnicu (AC) a nazivne snage je 22kW (32A).
Za početak punjenja potrebna je RFID kartica a samo punjenje je besplatno.
Ako ne posjedujete karticu istu možete bez naknade posuditi u prostorijama gradske uprave.
Punionica je instalirana kroz projekt STEP UP, projekt razvoja inicijalne mreže e-Punionica na području zaobalja Splitsko-dalmatinske županije.
Dostupnost pojedinih punionica, kao i naše, može se pogledati preko aplikacije:
 
 • Objavljeno u Gradska uprava
 • Pročitano: 180 puta
 • Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 19 Kolovoz 2019 12:03

OBILJEŽAVANJE DANA BRANITELJA GRADA VRLIKE

Poštovani Hrvatski branitelji, poštovani Vrličani iznimno nam je zadovoljstvo i čast pozvati Vas na obljetnicu obilježavanja Dana branitelja grada Vrlike, u spomen na 17. kolovoza 1990. godine kada su postavljene prve barikade na vrličkom području i kada je, u večernjim satima istoga dana dopremljeno prvo oružje za vrličke branitelje kako bi obranili svoje domove, svoju Vrliku i Domovinu od neprijatelja.
Ovogodišnje obilježavanje Dana branitelja Grada Vrlike obilježiti će se u subotu 17. kolovoza 2019. godine polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomen obilježja na odmorištu državne ceste D1 kod Alegića u 9:35 sati te misom zahvalnicom svim braniteljima u Župnoj crkvi Gospe od Ružarija u 10:00 sati. Nakon svete mise nastavit ćemo druženje u konobi Suli Muli.
Radujemo se Vašem dolasku.
 • Objavljeno u Gradska uprava
 • Pročitano: 184 puta
 • Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni -0001 00:00

PRIJEDLOZI ZA DODJELU JAVNIH PRIZNANJA GRADA VRLIKE

Grad Vrlika objavljuje javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Vrlike za iznimna postignuća i doprinos od osobitog značaja za razvitak i ugled Grada Vrlike, a naročito uspjehe u unaprijeđenju gospodarstva, znanosti, kulture, zdravstva i socijalne skrbi, odgoja i obrazovanja, sporta i tehničke kulture, zaštite okoliša te drugih javnih djelatnosti.
Javna priznanja Grada Vrlike za koja se raspisuje ovaj javni poziv je Nagrada Grada Vrlike (nagrada za životno djelo, osobna nagrada, skupna nagrada).
 • Objavljeno u Gradska uprava
 • Pročitano: 170 puta
 • Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni -0001 00:00

UČENICIMA I OVE GODINE RADNE BILJEŽNICE I NASTAVNA POMAGALA

Grad Vrlika i ove će godine svim učenicima u osnovnoj školi "Milan Begović" osigurati besplatno radne bilježnice te nastavna pomagala i sredstva za školsku godinu 2019./20.
Za iste će Grad izdvojiti 37.798,08 kuna.
Dodajmo kako će Ministarstvo znanosti i obrazovanja za iduću školsku godine financirati obvezne udžbenike za 1. i 5. razred osnovih škola, te biogiju, kemiju i fiziku za 7. razred, sve ostalo kao i do sada pokriti će Grad Vrlika.
 • Objavljeno u Gradska uprava
 • Pročitano: 164 puta
 • Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 01 Kolovoz 2019 08:10
Pretplati se na ovaj RSS feed