log in

RSS

Gradska uprava

UREĐENJE PARKIRALIŠTA U VRLICI

Grad Vrlika objavljuje postupak jednostavne nabave: Uređenje parkirališta ispred Osnovne škole Milana Begovića u Vrlici.
Upute ponuditeljima za sastavljanje ponude s pripadajućom dokumentacijom mogu se pogledati u privitku.
Ovaj postupak jednostavne nabave također se objavljuje u Elektroničkom oglasniku javne nabave na sljedećoj stranici: https://eojn.nn.hr/ 
 • Objavljeno u Gradska uprava
 • Pročitano: 71 puta
 • Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni -0001 00:00

POSJET RAZVOJNOM CENTRU I TEHNOLOŠKOM PARKU KRIŽEVCI

Dana 12. 04. 2018. god. (četvrtak) na poziv domaćina - Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci, članovi projektnog tima „Izgradnja poslovnog inkubatora u Radnoj zoni Kosore“ Nikola Uzun i Branimir Turudić posjetili su istoimeni centar. U kongresnoj dvorani Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci održan je seminar provoditelja projekata razvoja poslovne infrastrukture. Seminar se provodio u zajedničkoj organizaciji Poduzetničkog inkubatora BIOS iz Osijeka i Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci. Sudionici seminara (ukupno 36 osoba) stigli su gotovo iz svih krajeva Lijepe naše, pa možemo nabrojati provoditelje projekata iz Đurđevca, Preloga, Trilja, Zadra, Siska, Varaždina, Vinkovaca, Gospića, Garešnice, Virovitice, Zagreba. Seminar je održao gospodin Jean-Pierre Maričić, konzultant za pripremu i provedbu EU projekata iz poduzetničkog inkubatora BIOS iz Osijeka. Teme seminara su bile dosadašnja iskustva i problemi u provedbi projekata, a nakon toga slijedila je rasprava o provedbi projekata iz poziva „Razvoj poslovne infrastrukture“.
Nakon održanog sastanka i donesenih zaključaka direktor istoimenog centra gospodin mr.sc. Tihomir Hodak ljubazno nas je proveo kroz Križevački poduzetnički centar. Cilj posjeta bio je međusobno upoznavanje, povezivanje sa ostalim provoditeljima projekata kao i razvoj međusobne suradnje.
Križevački poduzetnički centar sufinanciran je EU sredstvima poput projekta Grada Vrlike „Izgradnja poslovnog inkubatora u Radnoj zoni Kosore“.
Naime, Grad Križevci bio je nositelj projekta ”Razvojni centar i tehnološki park Križevci”, kojega sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a putem Sheme dodjele bespovratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu u okviru Operativnog programa Regionalna konkurentnost 2007.-2013., Prioritetne osi 1. Razvoj i unapređenje regionalne infrastrukture i jačanje atraktivnosti regija, Mjere 1.1. Podrška razvoju infrastrukture.
„Izgradnja poslovnog inkubatora u Radnoj zoni Kosore“ je projekt također sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a putem Sheme dodjele bespovratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. (Poziva na dostavu projektnih prijedloga «KK.03.1.2.01 Razvoj poslovne infrastrukture»).
Svrha oba projekta je omogućiti dostupnost poduzetničko poslovne infrastrukture malim i srednjim poduzetnicima u svrhu njihovog olakšanog rasta i razvoja s ciljem privlačenja investicija i stvaranja mogućnosti za otvaranje novih radnih mjesta u malim i srednjim poduzećima. Javni sektor može značajno doprinijeti uspjehu privatnog, stvarajući povoljne uvjete i okolinu za inovacije te rast i razvoj, što Grad Vrlika ovim projektom i čini.
 • Objavljeno u Gradska uprava
 • Pročitano: 68 puta
 • Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni -0001 00:00

ODRŽANA 11. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA

Dana 11. travnja 2018. godine u Gradskoj vijećnici s početkom u 14:30 sati održana je 11. sjednica Gradskog vijeća Grada Vrlike.
Na sjednici je donešena Odluka o davanju suglasnosti za sklapanje Ugovora o prijenosu udjela komanditnog društva V.R. Metal Dalmatia za proizvodnju i usluge.
Isto se može pogledati u "Službenom glasniku Grada Vrlike" na poveznici koja slijedi:
http://www.vrlika.eu/index.php/sluzbeni-glasnik
 • Objavljeno u Gradska uprava
 • Pročitano: 91 puta
 • Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni -0001 00:00

PROCJENA RIZIKA OD VELIKIH NESREĆA ZA GRAD VRLIKU

Sukladno članku 11. Zakona o pravu na pristup informacijama ("Narodne novine"br. 25/13 i 85/15) Grad Vrlika provodi savjetovanje sa zainteresiranom javnošću pri donošenju Procjene rizika od velikih nesreća za Grad Vrliku.
Mole se sve zainteresirane osobe da svoje prijedloge, primjedbe i mišljenja dostave na obrascu, koji se može preuzeti u privitku, zaključno do dana 18. travnja 2018. godine.
 • Objavljeno u Gradska uprava
 • Pročitano: 97 puta
 • Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni -0001 00:00
Pretplati se na ovaj RSS feed