log in


Znamenitosti - Grad Vrlika

VRLIČANI VRLIČANIMA

Kulturno umjetnička udruga „Milan Begović“ kroz humanitarnu akciju "Božić je vrijeme darivanja" prikupila je 900 kuna te dvije kutije kućnih potrepština.

Novac se iskoristio za kupnju osnovnih kućnih namirnica i paketa slatkiša koji su podjeljeni obiteljima sa više djece.

U ime obitelji Perković, Blažević, Erceg, Ljulj, Budiša i Samardžić svim sugrađanima velikog srca želimo sretan i blagoslovljen Božić te sve najbolje u Novoj godini!

  • Objavljeno u Kultura

OBAVIJEST GRAĐANIMA TEHNIČKIH STRUKA!

Njemačke tvrtke Reese i KGO GmBH zainteresirane su za otvaranje proizvodnog pogona u radnoj zoni Kosore. Radi opsežnije analize mogućnosti otvaranja pogona zatražili su podatak o raspoloživim radnicima koji bi bili spremni odazvati se na obuku u Njemačkoj te naposljetku radu u pogonu.

Ovim putem obavještavaju se sve zainteresirane građanke/građani tehničkih struka (strojarski tehničari, elektrotehničari, bravari, varioci) da dostave svoj životopis u zgradu Gradske uprave, Trg fra Filipa Grabovca 6 ili na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 31. prosinca 2014. godine. 

Napominjemo da će se životopisi koristiti isključivo u svrhu prikupljanja podataka o broju zainteresiranih građana za rad u pogonu te da njihovo predavanje nema značaj predavanja dokumentacije po otvorenom natječaju za zasnivanje radnog odnosa.

Poželjno poznavanje njemačkog ili engleskog jezika.

ODRŽANA 13. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA

Dana 23. prosinca 2014. godine održana je 13. sjednica Gradskog vijeća Grada Vrlike.
Sjednici je prisustvalo svih 12 vijećnika, gradonačelnik, njegov zamjenik te djelatnici Gradske uprave Grada Vrlike.

Između ostalog, na sjednici je donesen proračun Grada Vrlike za 2015. godinu.

Odluke, zaključci i programi koji su doneseni na sjednici objavljeni su u "Službenom glasniku Grada Vrlika" br. 9/14 koji se može pogledati na službenoj stranici Grada Vrlike.

Pretplati se na ovaj RSS feed