×

Greška

[OSYouTube] Alledia framework not found
log in


Srijeda, 15 Veljača 2023

ODRŽANA UVODNA KONFERENCIJA PROJEKTA ZAŽELI III

Grad Vrlika i Gradsko društvo Crvenog križa Vrlika su kao partneri na projektu, dana 14. veljače 2023. godine organizirali uvodnu konferenciju projekta Zaželi – program zapošljavanja žena s područja Grada Vrlike – faza III. (UP.02.1.1.16.0093) Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Ukupna vrijednost projekta je 1.186.560,00 kn odnosno (157.483,58EUR). Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%) i iz Europskog socijalnog fonda (85%). Uz Grad Vrliku i Gradsko društvo Crvenog križa Vrlika kao partneri u projektu sudjeluju i Centar za socijalnu skrb Sinj (Hrvatski zavod za socijalni rad – Područni ured Sinj) te Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područna služba Split.
Trajanje projekta je 8 mjeseci, odnosno od 19. listopada 2022. - 19. lipnja 2023. godine. Provodi se na području Grada Vrlike. Kroz projekt su zaposlene 23 žene koje će raditi na projektu 6 mjeseci te voditelj projekta i koordinator projekta na razdoblje od 8 mjeseci.
Uvodnu konferenciju otvorio je gradonačelnik Grada Vrlike Jure Plazonić. Gradonačelnik je pozdravio sve prisutne, posebno zaposlene žene te predstavnike partnera na projektu koje su svojim dolaskom dale potporu projektu „Program zapošljavanja žena sa područja Grada Vrlike – faza III”. Uvodnoj konferenciji su nazočile i ravnateljica Centra za rehabilitaciju Fra Ante Sekelez Ivana Klarić Kukuz, direktorica Turističke zajednice Grada Vrlike Dijana Maras te pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Marijana Matić.
Uvodnom govoru gradonačelnika uslijedilo je prezentiranje projekta od strane voditelja projekta Nikole Turudića. Nakon završetka uvodne konferencije uslijedila je prigodna zakuska za sve sudionike u Restoranu Ero.

MASKENBAL U VRLICI 2023

Kao što ste vidjeli na plakatima, maskenbal se održava  u subotu 18.02.2023. godine u Domu kulture.
Dječje mačkare su u 18h popodne, a odrasle nam se mogu pridružiti u 19h.
Dođite svi i stari i mladi, skupa ćemo se družiti, jesti i piti, a podijeliti ćemo i  nešto nagrada za one  najvrijednije.
Biti će tri dječje nagrade u vidu poklona, tri novčane nagrade za odrasle grupe ( 1. mjesto 100€ , 2. mjesto 70€ i 3. mjesto 40€ )
i jedna individualna  nagrada od 40 €.
Na ovaj dan oprostiti ćemo se od svega lošega iz prošle godine  i naravno osuditi našeg krnju i za ono što je kriv i što nije.
P.S. ukoliko netko ima volje pomoći u organizaciji neka se javi u Turističku zajednicu.
  • Objavljeno u Vijesti
Pretplati se na ovaj RSS feed