log in


Adresar - Grad Vrlika

MANJE ORUŽJA - MANJE TRAGEDIJA

mine1

Dana 05. veljače, u Osnovnoj školi "Milana Begovića" u Vrlici, u sklopu nacionalne preventivne kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, policijski službenici Mirko Matković iz Odjela prevencije, te Alen Domazet-Lošo iz Protueksplozijskog odjela održali su predavanja učenicima od prvog do četvrtog razreda, kako bi ih upoznali s opasnostima koje im prijete od oružja i eksplozivnih naprava. Oko šezdeset djece je sa zanimanjem pratilo predavanje, na kojem su, između ostalog, upućeni i kako postupiti u slučaju pronalaska sumnjivih predmeta. Osim policijskih službenika u kampanji je sudjelovala i djelatnica Hrvatskog centra za razminiranje, Marta Kovačić, viša savjetnica za edukaciju i pomoć žrtvama od mina. Djeci je prezentirala opremu koja se koristi u razminiranju i označavanju minsko sumnjivog područja, te ih poučila kako postupiti nakon uočavanja znakova koji obilježavaju to područje. Nakon predavanja učenicima su podijeljeni promotivni materijali, a imali su priliku razgledati školska minskoeksplozivna sredstva.

Podsjećamo da kampanja „Manje oružja, manje tragedija“ traje i dalje, a više informacija možete pronaći na našoj službenoj web stranici http://splitsko-dalmatinska.policija.hr/MainPu.aspx?id=174630

Izvor:http://splitsko-dalmatinska.policija.hr

 

  • Objavljeno u Vijesti

ODRŽANA 14. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA

grb.jpg

Dana 11. veljače 2015. godine održana je 14. sjednica Gradskog vijeća Grada Vrlike.
Sjednici je prisustvalo 11 vijećnika, gradonačelnik, njegov zamjenik te djelatnici Gradske uprave Grada Vrlike.

Između ostalog, na sjednici su donesene Izmjene i dopune Proračuna Grada Vrlike, te je Gradsko vijeće dalo suglasnost za osnivanje trgovačkog društva V.R.METAL d.o.o..

Odluke, zaključci i programi koji su doneseni na sjednici objavljeni su u "Službenom glasniku Grada Vrlika" br. 1/15 koji se može pogledati na službenoj stranici Grada Vrlike.

REDOVNA SKUPŠTINA ŠRU ŠARAN

poribljavanje2

Športsko ribolovna Udruga "Šaran" obaviještava sve svoje članove da će redovna godišnja Skupština Udruge biti održana dana 22.02.2015. godine u gradskom kinu sa početkom u 10 sati.

  • Objavljeno u Vijesti
Pretplati se na ovaj RSS feed